Отзывы

...це висока оцінка і велика відповідальність...
Cімонова Алла Анатоліївна
Директор «Бiзнес-довiдка» мiста Хмельницького

Для нас це дуже приємна подія. Потрапляння в такий рейтинг - це, одночасно і висока оцінка тієї роботи, яку ми зробили, і велика відповідальність, тому що тепер  наша подальша діяльність повинна відповідати «Зірці Якості». Дана нагорода, безумовно, стимулює нас на ще кращу роботу.

...это признание заслуг трудового коллектива.
Пуске Валерия Кондратьева
Директор ТОВ «Велам»

Спасибо Рейтингу за внимание к компаниям, демонстрирующим позитивные результаты деятельности. Прежде всего, это признание заслуг трудового коллектива.

Скільки слів сказано про шампанське, скільки заслужених похвал проголошено на його честь. Але все ж таки, напевно варто згадати про один з періодів його історії, нехай і не великий, але дуже значущій, оскільки його внесок важко переоцінити.

Історія Київського заводу шампанських вин починається з другої половини дев'ятнадцятого сторіччя, коли у 1860 році колоніст Волинської губернії Вільгельм Якович Рихерт побудував на власній території, в передмісті Києва – Куренівці пивоварний завод, який вважався одним з найпотужніших на той час.

Після Великої Вітчизняної Війни, радянський уряд виступив з ініціативою відродження виноробства на теренах СРСР, запропонувавши на підпис Й.Сталіну Постанову Ради Міністрів СРСР "Про прискорення будівництва заводів шампанських вин і виноробств для первинної переробки винограду". Пропозиція була схвалена і як результат, у грудні 1949 року Виконавчий Комітет Київської міської ради депутатів трудящих прийняв рішення закріпити за Комбінатом шампанських вин України земельну ділянку площею близько 8.5 гектарів і всі будинки, по вулиці Сирецькій 19, (на місті заводу Вільгельма Рихерта), для будівництва Київського заводу шампанських вин.

Одночасно, у 1953 році, радянськими вченими-шампаністами було винайдено новий спосіб шампанізації вина у безперервному потоці. Суть методу полягала у тому, що процес вторинного бродіння відбувається вже не у закритому резервуарі, а у потоці – системі з 7-8 послідовно з’єднаних резервуарів-акратофорів – з однією заданою швидкістю та при постійному тиску. Цей метод було впроваджено у виробництво у 1954 році. Одним з перших підприємств, що застосував метод «безперервного потоку» став Київський завод шампанських вин.

http://www.sekt.kiev.ua/

×