Отзывы

...это признание заслуг трудового коллектива.
Пуске Валерия Кондратьева
Директор ТОВ «Велам»

Спасибо Рейтингу за внимание к компаниям, демонстрирующим позитивные результаты деятельности. Прежде всего, это признание заслуг трудового коллектива.

...«Звезда Качества» - серьёзный показатель надежности и потенциала развития компании для наших деловых партнеров.
Пилипенко Александр Анатольевич
Зам. директора ООО «Клима Хитце»

Предлагая рынку бойлеры KlimaHitze от европейского производителя с 10-летней гарантией и полным сервисным обслуживанием, мы были уверены только в продукте и своей команде. Высокая оценка Национального рейтинга качества товаров и услуг «Звезда Качества» - серьёзный показатель надежности и потенциала развития компании для наших деловых партнеров.

Скільки слів сказано про шампанське, скільки заслужених похвал проголошено на його честь. Але все ж таки, напевно варто згадати про один з періодів його історії, нехай і не великий, але дуже значущій, оскільки його внесок важко переоцінити.

Історія Київського заводу шампанських вин починається з другої половини дев'ятнадцятого сторіччя, коли у 1860 році колоніст Волинської губернії Вільгельм Якович Рихерт побудував на власній території, в передмісті Києва – Куренівці пивоварний завод, який вважався одним з найпотужніших на той час.

Після Великої Вітчизняної Війни, радянський уряд виступив з ініціативою відродження виноробства на теренах СРСР, запропонувавши на підпис Й.Сталіну Постанову Ради Міністрів СРСР "Про прискорення будівництва заводів шампанських вин і виноробств для первинної переробки винограду". Пропозиція була схвалена і як результат, у грудні 1949 року Виконавчий Комітет Київської міської ради депутатів трудящих прийняв рішення закріпити за Комбінатом шампанських вин України земельну ділянку площею близько 8.5 гектарів і всі будинки, по вулиці Сирецькій 19, (на місті заводу Вільгельма Рихерта), для будівництва Київського заводу шампанських вин.

Одночасно, у 1953 році, радянськими вченими-шампаністами було винайдено новий спосіб шампанізації вина у безперервному потоці. Суть методу полягала у тому, що процес вторинного бродіння відбувається вже не у закритому резервуарі, а у потоці – системі з 7-8 послідовно з’єднаних резервуарів-акратофорів – з однією заданою швидкістю та при постійному тиску. Цей метод було впроваджено у виробництво у 1954 році. Одним з перших підприємств, що застосував метод «безперервного потоку» став Київський завод шампанських вин.

http://www.sekt.kiev.ua/

×